Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért érzem a tampont? És...

Miért érzem a tampont? És miért van olyan érzésem hogy kicsúszik? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Már 1 éve használok tampont, és kb.fél éve mindig (éjjel-nappal). Mégis olyan érzésem van hogy kicsúszik, pedig most cseréltem ki, jelenleg normalt tettem fel. Biztos hogy jól, mert addig toltam amíg tudtam. Akkor mégis mitől érezhetem ezt?

Már szűz sem vagyok.

2017. febr. 17. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert a hüvelyed elejébe helyezed, addig told fel amíg tudod minnél mélyebbre és akkor nem fogod érezni 😊
2017. febr. 17. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha érzed akkor valahogy mégse jól tetted fel. Az OB-nek van ilyen applikátoros tamponja próbáld ki azt hátha jobban fel tudod tenni.

[link]

2017. febr. 17. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelyben van egy hajlat, aminél nem tolod tovább. Vagyis nincs elég mélyen bent és azért érzed. Tedd fel az egyik lábad valahová és a hajlatnál a hajlat mentén told még beljebb és akkor már jó lesz.
2017. febr. 17. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Úgy fogom csinálni ahogy mondtátok! :)
2017. febr. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!