Kezdő vagyok a tampon használatában, felhelyeztem, semmi probléma, de ha pisilnem kell, vegyem ki és újat rakjak?
Nem kell kivenni, pisilj csak nyugodtan! Akkor kell kivenni a tampont, amikor már megtelt vérrel, ez lehet 3-4-5 óra is, attól függ, mennyire erős a vérzésed. Az sem jó, ha túl gyakran cseréled, mert ha még száraz, akkor kidörzsölheti a hüvelyed.
Én, amikor nem tudom, mennyire fogok éppen aznap vérezni, teszek be betétet is, főleg a ciklus elején, aztán ha átvérzik a tampon 1 vagy 2 óra múlva, akkor nem a bugyira megy a vér.
Miért kéne kivenned?:)
A tampont a pisilős lyukad,és a végbélnyílás közöttibe kell betenned.
A pisilős lyukadba sztem bele sem férne:D
Am akkor kell kivenni,ha meghúzod a szálat,és könnyen csúszik,mert az azt jelenti h megtelt vérrel.8óránál tovább ne hagyd bent,de nem árt,ha 5-6 óránként kicseréled,(de csak ha nem ez az első menszid,mert az első 4-5 menszidben nem nagyon vérzel)Ja és éjszakára inkább betétet vegyél,mert a tampont 10óránál tovább éccaka semmiképp sem hagyd bent!
Remélem tudtam segíteni:))
Köszönöm szépen.
Sokat segitettetek:)
2.válaszoló vagyok!
Ez hülyeséég!
1-2óra alatt nincs az a tampon ami átázik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!