A hüvelybemenet és a végbél közötti rész fájdalma?
nőgyógyász.
ha a sex itt is- ott is történik, akkor proktológus is.
sikositót használsz?
ha a gát tájék fáj, akkor meg miért irod, hogy "belül"?
Ha már sebesedik az már rohadt fájdalmas lehet.
Hogy birod??? ( arról nem is beszélve, hogy valószinüleg vérzik is.
pfuuuu :(
"Nincs itt is ott is szex, mert belül is kisebesedik a hüvely fala de csak a végbél felé, és van, hogy a végbél is kisebesedik (az ötletem nincs mitől) és az meg csak a hüvely felé lévő részénél, síkosítót nem használok, mert általában elég nedves vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy azzal van a baj"
értelmezd amit irtál.
ellentmondassz saját magadnak. vagy anatómiailag nem értelmezed helyesen amit mondani szeretnél.
Ha nem történik anális közösülés, akkor mitől sebesedik ki a végbél?
bocsáss meg. nem értem :(
"belül is kisebesedik a hüvely fala". -hol máshol tudna még??? a hüvely az egy cső szerü dolog. max. a bemenet tud "sebesedni" ami látható.
Vagy ugy gondolhatod, hogy a hüvely belső fala fájdalmas,- a hüvely, végbél, vagyis hátsó fala felőli rész.
de ezt nem láthatod hogy sebes, max érzed, hogy fájdalmat okoz. esetleg tapasztalod, hogy enyhén,erősebben vérzel.
lehet pozició probléma is a hüvelyi fájdalom, ill. hátrahajlott méh esetén tud még fájdalom keletkezni.
Helyedben én elmennék nőgyógyászhoz. Mindenképpen jó, ha időnként ránéznek az emberre.
Ha megteheted, inkább privát rendelésre kérj időpontot.
jobbulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!