Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késhet a menstruációm...

Mitől késhet a menstruációm már lassan 2 hónapja?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nem voltam még senkivel. December közepén jött meg utoljára, nem volt semmi szokatlan. Januárban mikor meg kellett volna jönnie, fájt a hasam mint mindig, ilyenkor az szokott segíteni ha maszturbálok egyet, ettől általában pár nappal hamarabb megjön és nem fáj annyira. Viszont azóta semmi, bár a hasfájásom elmúlt. A maszturbálástól késhet vagy más oka lehet?

2017. febr. 10. 23:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10: Lassan 4 éve menstruálok, az első 2 évben volt olyan, hogy kimaradt néhány, de akkor még teljesen normális. Egyáltalán nem vagyok sovány, 170 cm és 58 kg. Nem tudom, hogy ez mennyire számít, de a téli szünetben nagyon beteg voltam, a tipikus hányós vírus. Azon a héten fogytam 3 kilót, de azóta az vissza is jött.
2017. febr. 11. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát pont a peteérési fázisban, vagy annak környékén voltál beteg... Igen, az is befolyásolhatja, kimaradhat egy peteérés.
2017. febr. 11. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Simán kimaradhat még akár néhány hónap is a korodban!
2017. febr. 12. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!