Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A méhszájseb elmúlhat? Gondolo...

A méhszájseb elmúlhat? Gondolom nem, de akkor mért nem mondta a doki?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál, előtte meg kb két évvel ezelőtt. Akkor volt az első alkalom, és akkor magánrendelésre mentem. Ott normálisan meg is vizsgált az orvos, és mondta, hogy van egy kicsi méhszájsebem és azt majd valamikor kezelni kell. Konkrétan nem mondta, hogy majd menjek vissza hozzá vagy hogy mi legyen, és én nem is nagyon foglalkoztam vele. Aztán most rávettem magam, hogy újra elmenjek nőgyógyászhoz, ezúttal már nem magánrendelésre. Nincs semmi panaszom, az orvosnak is csak ennyit mondtam, hogy ilyen általános vizsgálatra jöttem. Megnézett azt mondta, minden rendben van, és ugye majd egy hónap múlva vissza kell mennem az eredményekért.

Most akkor nem vette észre vagy mi?

Tudom mondanom kellett volna, hogy előzőleg azt mondták méhszájsebem van, de féltem, hogy akkor meg lecsesz, hogy ennyi ideig halogattam.

2017. febr. 10. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanígy elmúlt magától, mint neked, említettem a dokinak, hogy kezelni akarta korábban, de az mondta, hogy nincs ott semmi.
2017. febr. 10. 11:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy akkor 2 éve írt fel valami hüvelykúpot az azt hiszem savas ph-jú hüvelyflórámra. Attól javulhat a mészájseb is?
2017. febr. 10. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet attól elmúlt, ha növekedett volna, akkor azt az orvos észreveszi.
2017. febr. 10. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha tünetmentes vagy akkor elmúlik magától..

Amúgy meg ha méhszájsebed volt azzal azért illett volna meglátogatni a nőgyógyászt.

2017. febr. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!