Valaki tud ajánlani jó nőgyógyászt? Lehet magánorvos is!
Már egy jóideje van ez a hüvelyi folyásom ami eddig fehér és büdös..orvosnál is voltam de nem vált be amit ajánlott (2)
És most meg sárgas-zöldes folyásom van és szeretnék egy másik orvost keresni!
Mit ajánlott? Vettek kenetet?
Párod van? Őt kezelték?
Szexmentes időszak volt, amíg mindketten rendbe jöttetek?
És mi lett a kenet eredménye? Találtak valamit?
Ez a két szerintem csak a hüvelyflóra visszaállítására jó, vagy megelőzésnek. Szóval ha találtak valamit, gombát, baktériumot, vagy mindkettőt, azokra nem igazán jó.
Ha gond van, akkor a párodnak is el kell menni urológushoz, tőle is vesznek kenetet.
Van olyan nődoki, aki felírja a gyógyszert a párnak is. De azért az az igazi, ha a férfi elmegy külön orvoshoz.
Azt mondta hogy felborult valami o.o
A mások orvos meg azt hogy ez normális..
Páromnak normális a folyása és kivül sincs semmi változás.
Férfiaknál sokszor nincs semmi tünet, akkor sem, ha gond van.
Szerintem a sárgás zöld már nem valószínű, hogy normális.
Én a helyedben visszamennék oda, ahol voltam, ha egyébként normális, kedves volt.
Amikor megnézte, akkor még lehet, hogy tényleg semmi baj nem volt. A fehérfolyás általában normális, ha semmi gondot nem okoz, nem viszket, nem fáj, nem csíp. Szaga meg lesz egy idő után mindennek, ami kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!