Hány éves korban szokott megjönni a menstruáció és mit kell róla tudni?
Figyelt kérdés
én 12 vagyok2010. máj. 7. 14:33
11/17 anonim válasza:
nekem 12 évesen jött meg. de nem fáj t csak este 8tól délelőtt 11ig aludtam xD nekem amúgy sose fáj szerencsére
14/L de am kérdezd anyud ő tapasztalt xD
12/17 anonim válasza:
Egyébként általában olyankor szokott lenni az első, amikor anyukádnak is volt, bár én pont kivétel vagyok, mert neki 14, nekem meg 12 éves koromban volt először.
13/17 A kérdező kommentje:
anyum meghalt=(
2010. máj. 7. 14:49
14/17 anonim válasza:
Azért nem kell megijedni nem mindenki görcsöl.Nekem 12 éves koromba jött meg és soha semmi problémám nem volt vele.
Egyébként 10 és 16 éves korban szokott megjönni a lányoknak általában.
28/N
15/17 anonim válasza:
:S Szegény.
Valószínűleg hamarosan megjön ha nincs semmi baj. :)
16/17 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Én egyébként azt olvastam, hogy 16 évesen ha nem jön meg, az már gond, de addig semmi.
Egyébként nekem sem fáj soha a hasam, vagyis, nekem úgy általában szokott sokszor, hogy bele-bele görcsöl. Amikor magvan akkor is max. ennyi.
17/17 anonim válasza:
A menstruáció megjöhet akár 9, de 16 éves korban is. A lényeg az, hogy kezd-e már szőrösödni a puncid és a hónaljad, nő-e már a cicid, van-e fehérfolyásod és ha igen, mióta. A fehérfolyás kezdetétől számítva, kb. 1-2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!