Tampon bármeddig felhasználható?
Figyelt kérdés
Találtam néhány évekkel ezelőtt elrakott tampont, az is lehet, hogy még a nővérem rakta el. Szóval már évek óta ott lehet, de be vannak csomagolva nejlonba, bontatlanok, csak a dobozuk van kinyitva. Ezeknek nincs semmi bajuk, ugye? Bármeddig felhasználható egy tampon?2017. febr. 4. 15:56
1/12 anonim válasza:
Azért bármeddig nem(szerintem)
De egy jó 10 évig, tuti eláll.
(nem akarok hülyeséget írni.
Nincs rajta a dobozán?
Mert nekem most van meg és semmi ilyesmit nem találok a dobozon, hogy mikor járna le
2/12 A kérdező kommentje:
Én se találtam rajta sajnos, ezért is kérdezem.
2017. febr. 4. 16:13
3/12 anonim válasza:
Attól függ, hol van.A dobozában?
Én is találtam fiókban (becsomagolva) tampont, de nem mertem kiontani, ha már erre-arra hevert,mert nem steril.De ha a dobozban van szépen becsomagolva,akkor még biztosan jó. De ha nem vagy benne biztos, nem ér annyit, hogy esetleg elkapj valamit. De nem hiszem, hogy ez lenne.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát volt, amelyik dobozban, volt, amelyik csak külön. Az egész egy nesszeszerben volt. Lehet, inkább nem használom el.
2017. febr. 4. 16:23
5/12 Metionin válasza:
Most megnéztem, az enyémen sincs semmiféle szav. idő. Szerintem amíg a csomagolása (a nejlon) nem sérült, addig felhasználható, hiszen a kórokozók sem jutottak be a tamponhoz.
6/12 anonim válasza:
Ha nem volt száraz helyen, akkor esetleg atka, gomba lehet rajta. Bár nesszeszerben, csomagoltan valószínűleg steril maradt, de azért nem 100%.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkit felpontoztam.
2017. febr. 4. 22:55
9/12 A kérdező kommentje:
köszi
2017. febr. 5. 01:28
10/12 piriiiii válasza:
Ha tiszta, bontatlan, nem hinném, hogy bármi baja lehet. Szerintem, ha megfelelően van tárolva, nem történt vele semmi, nem érte víz vagy bármi, bármeddig felhasználható. De én már akkor is tanakodom, hogy használjam-e, a a fólia koszos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!