Pécsett van olyan nőgyógyász akinek a magánrendelésére nem kell bejelentkezni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 10:18
1/3 anonim válasza:
igaz nem vagyok pécsi, de éltem már sok helyen
én olyan magánrendelőről még nem hallottam, ahova nem kell bejelentkezni. az orvossal azért szokás beszélni előtte, az más dolog, ha nem ad konkrét időpontot, csak azt mondja, hogy menjél be.
2/3 anonim válasza:
Pécsi vagyok, nőgyógyászaton dolgozom, és mindenkihez be kell jelentkezni előre telefonon. Az alatt a pár óra alatt, amennyit magánrendelnek, nem tudnak akármennyi beteget fogadni. Ha sürgős a dolog, valószínűleg hamarabb kapsz időpontot. Vagy kimész a Veress Endre utcai rendelőbe időpont nélkül, és a rendelés végén sorra fogsz kerülni.
3/3 anonim válasza:
De miért probléma a bejelentkezés ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!