Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha negativat mutatt a teszt...

Ha negativat mutatt a teszt akkor mért nem jött Meg rendessen?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Január 8-án és a nem várt előtt 1 hétel együtt voltam a párommal és nem védekeztünk , január 24-én meg jött , barna és rózsaszín folyásom volt fél napig , utána már cseppek voltak a cseppek tartottak 4 napig!!

És csináltam terhességi tesztet ami negatív lett , és most abba szeretnék válaszokat kérni , hogy.mert nem jött Meg rendessen , még sosem volt így velem , 20eves vagyok és 9 éves korom otta menstruálok , mi lehet a baj ? Össze zavarodtak a hormonjaim ? Azotta se jelentkezett a menzim :/

És mindig olyan mintha meg akkarna jönni de menzi sehol , feszt fáj a derekam , gorcsolok , fáj a bal oldali petefészkem , és hüvely hasigatásom van ,

Jobb lenne el mennem orvoshoz? Vagy később csináljak még terhességi tesztet?! Akinek már volt ilyen problémája segítsen kétségbe vagyok esve hogy most valójában mi lehet a bajom válaszokat előre is köszönöm!!!

2017. febr. 2. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem csak hogy kamu, de ráadásul pasi írta ki a kérdést.

Unatkozol a szünetben vagy órán nyomogatod a telefonodat?

2017. febr. 2. 12:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu , most mért kamuznák pff
2017. febr. 2. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj nődokihoz, lehet hormonzavar.
2017. febr. 2. 12:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ #3 :)
2017. febr. 2. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Én durva fertőzésre gyanakodnék ha a teszt negatív. Menj dokihoz minél hamarabb.
2017. febr. 2. 13:31
 6/8 A kérdező kommentje:

De úgy nem érzek semmit , meg semmi szokatlan folyás vagy viszketés nincs velem , minden normális csak nem jött Meg rendessen és fáj a derekam meg a bal oldali petefészkem , meg hüvely hasogatásom van ennyi ...

De majd el megyek dokihoz biztosabb az , azért köszönöm!

2017. febr. 2. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de azt mondod nem érzel semmi különöset de kb az összes női szerved hasogat? Az mi akkor. Nem normális ha a petefészked fáj se a hüvelyed.
2017. febr. 2. 14:58
 8/8 A kérdező kommentje:
De úgy nem érzek semmit hogy ferdőzésem lenne , nem úgy hogy nincs fájdalmam!!
2017. febr. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!