Ha negativat mutatt a teszt akkor mért nem jött Meg rendessen?!
Sziasztok! Január 8-án és a nem várt előtt 1 hétel együtt voltam a párommal és nem védekeztünk , január 24-én meg jött , barna és rózsaszín folyásom volt fél napig , utána már cseppek voltak a cseppek tartottak 4 napig!!
És csináltam terhességi tesztet ami negatív lett , és most abba szeretnék válaszokat kérni , hogy.mert nem jött Meg rendessen , még sosem volt így velem , 20eves vagyok és 9 éves korom otta menstruálok , mi lehet a baj ? Össze zavarodtak a hormonjaim ? Azotta se jelentkezett a menzim :/
És mindig olyan mintha meg akkarna jönni de menzi sehol , feszt fáj a derekam , gorcsolok , fáj a bal oldali petefészkem , és hüvely hasigatásom van ,
Jobb lenne el mennem orvoshoz? Vagy később csináljak még terhességi tesztet?! Akinek már volt ilyen problémája segítsen kétségbe vagyok esve hogy most valójában mi lehet a bajom válaszokat előre is köszönöm!!!
Nem csak hogy kamu, de ráadásul pasi írta ki a kérdést.
Unatkozol a szünetben vagy órán nyomogatod a telefonodat?
De úgy nem érzek semmit , meg semmi szokatlan folyás vagy viszketés nincs velem , minden normális csak nem jött Meg rendessen és fáj a derekam meg a bal oldali petefészkem , meg hüvely hasogatásom van ennyi ...
De majd el megyek dokihoz biztosabb az , azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!