A nemi élethez tartozik az is, ha orálisan elégítem ki a barátomat?
Figyelt kérdés
A nőgyógyász felírt egy pár gyógyszert nekem is és a barátomnak is, mert talált nálam valami gyulladást. azt mondta, 2 hétig ne éljünk nemi életet. ebbe ez is beletartozik, vagy azt lehet ?2010. máj. 7. 09:26
11/33 anonim válasza:
Arra gondoltál hogy az se kizárt hogy a barátod fertőzött meg?
12/33 anonim válasza:
Nem tartozik hozzá:Ez csak újabban divat. Átvették a melegek szokásait sokan.
27/F
13/33 anonim válasza:
A Canesten gombás fertőzésre van, kezdhetsz megnyugodni. De az orált így sem javaslom!
14/33 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam, hogy valamelyik nyilvános wc-n, vagy strandon szedtem össze valamit. a barátom nem csalna meg, ha erre gondolsz, ellenben én őt egyszer igen, lehet, hogy akkor kaptam el, de mostmár annyira mindegy... az én hibám és emiatt nem lehet majd gyerekem.
2010. máj. 7. 09:58
15/33 anonim válasza:
meg a többi gyógyszer is
A kérdező nem is volt ideges :)
16/33 anonim válasza:
Azért pánikba esni sem kell. Ezt mondta a nődokid? Nem lehet gyereked? Ahhoz nagyon sokáig el kell hanyagolni az ilyet...
17/33 anonim válasza:
Ki a fene mondta hogy ezért nem lehet gyereked?!
Ez hülyeség.Szinte nincs olyan nő aki megúszná a gombát és egy-két gyulladást
Simán lehet gyereked ha akarsz
18/33 A kérdező kommentje:
azt mondta a nőgyógyász, hogy ha nem kezeljük ki, akkor elzáródik a petevezetékem és nem lehet gyerekem majd. és én félek, hogy nem tudjuk kikezelni.
2010. máj. 7. 10:02
19/33 anonim válasza:
Egyszer... a gombás fertőzés nem lappang napokig, hetekig, hónapokig
Ha elkapod akkor annak rövid időn belül megjelennek a tünetei
20/33 anonim válasza:
Gombás fertőzéstől nem záródik el a petevezeték!!!
Gyulladástól záródhat el, de az se gyakori( szerencsére)
Ha Canesten meg klion kúpot kaptál akkor neked nem gyulladásod van hanem gombás fertőzésed
A dokid vagy buta vagy csak rád akart ijeszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!