Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki abbahagyta a fogamzásgátló...

Aki abbahagyta a fogamzásgátlót és nem jött meg a menstruációja meddig várt?

Figyelt kérdés

Hallottam olyat is, hogy kimaradhat az első menses, vagy akinek 3 hónapig nem jön meg, az kap gyógyszert, amitől beindul a peteérése.

Nekem most ugy néz ki, hogy kimaradt a tabi abbahagyás utáni vérzés. Április 20-a körül kellett volna megjönnie, de semmi. 29-én teszteltem, és nem vagyok terhes.

Gyógyszerfelírás előtt elküldenek laborba? Vagy ez hogy van?

19/L (3évig szedtem tabit, 2-t is az utóbbit csak 2 hónapig, mert nem volt jó a vérzésem mellette és száraz is voltam, libido pedig 0.)

2010. máj. 7. 07:05
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
ha 2-3 hónapig nincs menzeszed, az még nem probléma, utána azonban érdemes dokihoz menni...igen el kéne küldjenek laborba, de 80 %-ban nem küldenek sehova
2010. máj. 7. 07:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor én abbahagytam a fogamzásgátlót azonnal teherbe estem. Ez kétszer fordult elő. A húgom szintén azonnal teherbe esett.

A mai fogamzásgátlók már annyira kevés hormont tartalmaznak, hogy ha nem szeded folyamatosan, akkor nem is védenek. Én a helyedben azonnal csinálnék egy tesztet, vagy elmennék a nőgyógyászhoz.

2010. máj. 8. 11:55
 3/4 A kérdező kommentje:
csináltam 29-én ,ezt le is írtam!
2010. máj. 8. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, láttam, hogy leírtad, gondoltam még egyet. Nem egy esetről hallottam, hogy a teszt negatív lett a terhesség mellett. A húgomnak a tesztje is, a nőgyógyászat által kért vértesztje is negatív lett. Az ultrahangon lett egyértelmű, hogy terhes. És ez nem régen volt, hanem tavaly. Úgyhogy szerintem minden eszközzel igyekezz kizárni, hogy nem vagy terhes, kivéve, ha szeretnél egy babát.
2010. máj. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!