Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás fertőzés közben menstru...

Gombás fertőzés közben menstruáció?

Figyelt kérdés
Hónap közepén kellett volna menstruálnom, de elkaptam egy gombás fertőzést és kimaradt. Végeztem terhességi teszteket is. Negatívak lettek. De rá pár napra,amint elkezdett ez a túrószerű váladék folyni véreztem is. De nem rendesen csak naponta pár csepp. Azóta kezelem magam és kezdenek elmúlni a fertőzés tünetei és a vérzésem is egyre több, de egy menstruáláshoz kevés. Voltam múlthéten nőgyógyásznál , eredetileg fogamzásgátlás miatt , de mondta, hogy előbb derítsük ki mi miatt maradt el a rendes vérzésem. Azt mondta menjek vissza mikor menstruálok, az valószínűleg hétfőn ( holnap ) lesz. De nem jött meg rendesen. Szerintetek menjek vissza vagy várjam meg míg tényleg megjön ?
2017. jan. 29. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj vissza mindenképpen és szájon át szedhető gyógyszert kérj a fertőzésedre.

A kezelés amúgy sem fog nagyon semmit érni, ha vérzés alatt használod a hüvelykúpot, vagy hüvelytablettát a hüvelyedben a vérzés miatt.

2017. jan. 29. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen,menj vissza. Lehet,hogy most ez a "rendes" menzeszed.
2017. jan. 29. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!