Gombás fertőzés közben menstruáció?
Figyelt kérdés
Hónap közepén kellett volna menstruálnom, de elkaptam egy gombás fertőzést és kimaradt. Végeztem terhességi teszteket is. Negatívak lettek. De rá pár napra,amint elkezdett ez a túrószerű váladék folyni véreztem is. De nem rendesen csak naponta pár csepp. Azóta kezelem magam és kezdenek elmúlni a fertőzés tünetei és a vérzésem is egyre több, de egy menstruáláshoz kevés. Voltam múlthéten nőgyógyásznál , eredetileg fogamzásgátlás miatt , de mondta, hogy előbb derítsük ki mi miatt maradt el a rendes vérzésem. Azt mondta menjek vissza mikor menstruálok, az valószínűleg hétfőn ( holnap ) lesz. De nem jött meg rendesen. Szerintetek menjek vissza vagy várjam meg míg tényleg megjön ?2017. jan. 29. 17:48
1/2 anonim válasza:
Menj vissza mindenképpen és szájon át szedhető gyógyszert kérj a fertőzésedre.
A kezelés amúgy sem fog nagyon semmit érni, ha vérzés alatt használod a hüvelykúpot, vagy hüvelytablettát a hüvelyedben a vérzés miatt.
2/2 anonim válasza:
Igen,menj vissza. Lehet,hogy most ez a "rendes" menzeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!