Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki tud jó nőgyógyászt...

Valaki tud jó nőgyógyászt Cegléden?

Figyelt kérdés
Nem magánrendelésre szeretnék menni, hanem sztk rendelésre. Valaki tud olyan orvost, aki megbízható és jó tapasztalati vannak vele kapcsolatban?

2017. jan. 29. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ mit szeretnél. Csak rákszűrés és alap dolgok tehát pl terhesség, akkor szinte bármelyik, Harmossal nincsenek jó tapasztalataim, mert felületesen vizsgált, el se olvasta hogy mi volt korábbi leleten...

Dr Danis Dávid, Dr Jakobovics Ákos - ők rendesek voltak, rákszűrés, gyógyszerírás. Danis sokszor mondta hogy vár a magánrendelésén ;), de én a simára járok vissza, nem gond amúgy. Sőt ott többet foglalkozott velem mint magánba! Viszont ha egyéb gond van pl hormonok, rendszertelen menzesz, akkor sajnos itt nem lesz megoldás. Én se tudtam velük zöld ágra jutni, egyszerűen: addig nem foglalkoznak a rendszertelennel amíg évente 3 vérzés van, ha tabletta mellett még akkor se! Inzulinnal és egyébbel se ha nincs az emberen minimum 15kg látható felesleg vagy cukorbeteg a családban...

2017. jan. 29. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2017. jan. 29. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Dr. Endrődi Tamás szerintem nagyon jó!
2017. márc. 9. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!