Neveteskor bepisilés Mit tegyek?
Mindez meg egész kiskoromban kezdődött,most 14 éves vagyok és még mindig bepisilek mikor nevetek.Utanna néztem ennek az inkontinenciának,egyáltalán nem stresszelek,nem depizek,se semmi,akármi történik,barátnőmmel nevetünk vagy valami én rögtön bepisilek,és nem csak kicsit,van hogy az egész nadrágom átveszi,amitől fázom is,és ez van hogy nap mint nap,orvoshoz nem szeretnék menni,vagy mielőtt tényleg el kellene mennem, segitsetek hogy ne kelljen,valami gyógyszert tudtok ajánlani?Esetleg valami torna ami erősíti a záró izmom?mert 100% hogy nincs semmiféle betegségem,vagyis remélem.Gondom van akkor is amikor megjön és azt inkább nem mondom el...
Lehetséges hogy gyenge a záró izom?
Anyáék nem tudnak semmit,nem is szeretném ha megtudnák (jó lenne ha tudnák de ez nekem ciki)
Szval sürgős segítségre lenne most szükségem,mint mondtam orvoshoz nem akarok menni:(
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat:)
14/L
Ha szervi/anatómiai eredetű akkor nem fog magától elmúlni.
Minden egészségügyi problémára az az ésszerű válasz hogy orvosnak kell látnia. Nehogy már egy laikus mondja meg félinformációk alapján hogy mi bajod, és adjon rossz tanácsot.
Akinek sürgős segítségre van szüksége és huzamosabb ideig él egy ilyen problémával, az ne hazudja azt magának hogy nem stresszel. Pont azért kell az orvos hogy meg tudj nyugodni és segítséget kapj. A ciki-nem ciki dolgon pedig túl kell lépni, sokan hetekig-hónapokig nem hajlandóak elmenni orvoshoz és inkább szenvednek, mert félnek bevallani kellemetlen tüneteket. Az orvost nem az fogja érdekelni, hogy mit gondol egy társadalom vagy közösség arról, hogy ciki-e a bevizelni vagy sem.
Mondd el a szüleidnek, és menjetek orvoshoz.
De amúgy ez csak úgy felvetődött bennem: Hogy nem vette eddig észre az anyád, hogy húgyszagú a ruhád?
Valószínűleg gyengébbek a záróizmaid, mint a legtöbb nőnek. Fontos lenne, hogy mielőbb kezdd el őket edzeni intim tornával, mert később csak rosszabb lesz.
Youtube-on is rákereshetsz: Kriston intim torna. Bár inkább ismertető videókat fogsz találni, konkrét gyakorlatokat nem. Ahhoz meg kell szerezni a dvd-t.
Úgy gondolom, nem kerülheted el, hogy beszélj a szüleiddel, hiszen a hátuk mögött nem nagyon fogod tudni megoldani a dvd-rendelést vagy tornafoglalkozásokra járást. Márpedig ha nem lépsz most, könnyen lehet, hogy felnőtt korodra, vagy egy szülés után már pelenkát kell majd hordanod. Nem ijesztgetni akarlak, biztos, hogy megoldható a problémád, de tegyél érte!
Mit értesz ez alatt:
"Gondom van akkor is amikor megjön és azt inkább nem mondom el... "
Miért ne írhatnád le egy anonim portálon? Ki vele! Ha itt is titkolózol, nem tudunk segíteni. Gondolom, összefügg a kettő!
Szia:)
először, is szerintem, ebben semmi cikis nincs, hiszen nem tehetsz róla, és nem a te hibád!
Nagy valószínűséggel, záróizom problémád van, ezeket kell erősítened, és akkor nem lesz baj:)
kezdetnek, próbáld azt amikor pisilsz gyorsan állítsd meg és újra, illetve haránt gyakorlatok:)
orvoshoz, szülővel kellene menned, mert ő tud a legjobb helyre, vinni, ne félj elmondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!