Mikor lesz már ennek vége? Mit tehetnék még?
Kicsivel több mint egy éve fedeztek fel nálam HPV vírust egy P3as nőgyógyászati eredmény után. (Akkor 3féle volt megtalálható a szervezetemben,2 magas rizikófaktorú,1 alacsony kockázatú.) Mostanra 1 magas kockázatú maradt,de sajnos pont a 16-os genotípus. Jövőhéten kiderül a citológiám eredménye is,reménykedem,hogy nem P3as,mert akkor konizációra kerül sor.... Másfél év alatt 4 citológiát csináltattam ebben a sorrendben lettek eredményeim: P3,P2,P2,P3...és most várom az 5-et.
Sajnos sokat olvasok erről a témáról,talán többet is mint kellene és eléggé meg vagyok ijedve a sok riasztó véleménytől (mennyi féle daganatot okozhat),főleg így,hogy már lassan másfél éve van ez az állapot. Mióta tudatában vagyok ennek a problémának,méginkább odafigyelek az egészségemre...vitaminokat szedek,gyógyteákat iszom,odafigyelek a cukros ételek-italok elkerülésére...
Egyébként az orvosom tanácsára megkaptam a hpv vírus elleni 3 injekciót is.
Nagyon szeretnénk már babát a párommal,nem tudom hogyan lehetséges ez,ha tartósan fenn fog állni ez az állapot.
Nagyon el vagyok keseredve.
Köszönöm szépen ha a tanácsaitokat és a tapasztalataitokat megosztjátok velem!
Szia!
26 éves vagyok,és a 3. Igazából csak évekig tartó kapcsolataim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!