Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszér? Hány éves kortól?

Visszér? Hány éves kortól?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyukának nagyon nagyon visszeres a lába,végig a combjaig és ki is dudorodik neki. Én 22 éves vagyok, és nekem nincsen meg, 1-2maximum a terhajlamomnal, de az halvány és nem áll ki. Előfordulhat,hogy a későbbiekben súlyosabbá válik a helyzet??
2017. jan. 24. 16:18
 1/2 anonim válasza:
Örökletes, de ha eddig nem jött még ki az jó hír, nem durvulhat el nagyon. A folytonos üllő vagy állómunkát kerülnöd kell, attól kijöhet (főleg ha hajlamos vagy rá). Ebbe nem vagyok biztos de a szülés is kihozhatja (a nemedet nem írtad le). De szerencsére ha nincs ilyen kiváltó ok nem jöhet ki egyik napról a másikra.
2017. jan. 24. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm 18 éves korában már 2 korrekción volt túl. Sokat függ a táplálkozástól.

Nézz körül a neten.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=kbtnwlbHwAc

2017. jan. 24. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!