Ti 12 évesen inkább tampont vagy betétet használtatok/használtok?
Semmi bajod nem lesz, ha megfelelően használod a tampont. Nem értem, miért szólja le itt mindenki. Én 17 évesen kezdtem el tampont használni, mert előtte féltem. Mostani fejjel már az első menstruációtól kezdve azt használnám, gyűlölöm a betétet. Természetesen most is tampont használok (meg alá egy kis tisztaságit).
20N
25 éves vagyok, szűz, és tampont használok, eddig semmi bajom nem lett tőle. Mondjuk én azért kezdtem el egy idő után kb 20 évesen, mert iszonyatosan szanaszét áztam állandóan a betéttel... Elég ha csak a fél centivel rakod arrább a bugyidban, és máris mindened véres, aztán flangálhatsz a suliban vérfoltos nadrágban, abszolút felemelő érzés.
Szóval először én is nagyon féltem (nagyon szűk vagyok, és jelenleg is csak miniket használok), de belejön az ember, csak gyakorolni kell, meg egy kicsit ismerkedni a saját testével az embernek. (Igen arra biztatlak, hogy nyúlj fel a kis kacsóddal és tapasztald ki hogy milyen, mert hidd el rajtad kívül senki nem fogja tudni megmondani tudsz-e használni, milyet tudsz használni, mennyire lesz kényelmetlen a felhelyezés stb.)
Tisztaságra ügyelni kell, nyilván előtte IS kezet mosni alaposan.
És gondolom az a kedves valaki, aki szerint nem egészséges a hüvelyedbe nyúlkálni az se szokott még csak pénisszel se a sajátjában, sőt neki a nődoki se járt még benne, mert teljesen veszélyes bármit is odatenni (ezt a mondatot szarkazmussal írtam, csak hogy biztos érthető legyen).
Nyilván az a legegyszerűbb, ami otthon van, de le lehet ám ülni megbeszélni anyuddal is vagy valamelyik női rokonoddal, ha bennük jobban bízol mint egy rakás idegenben, akik csak a negatívumokat olvasták el a tamponok használatáról.
Tampont használtam már az elsőnél is. Sose volt belőle gáz.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!