Eseményutáni (escapelle) tapasztalatok, mitől késik?
Sziasztok!
Azzal kezdem,hogy igen tudom, rengeteg ilyen kérdés van, de mindegyik más. Kíváncsi vagyok mások tapasztalatára.
Szóval az történt, hogy dec. 18.-án együtt voltam a párommal és sajnos kiszakadt a gumi.A menstruációm aznap múlott el, de az aktus után újra vérezni kezdtem, ez egy napig tartott. A végén vettük észre, hogy egy apró lyuk van rajta, amin ki tudott szivárogni az anyag. Sok nem kerülhetett belém az tuti, mert sok volt az óvszerben. Megijedtem és másnap, a a balesetre 12 órára bevettem egy escapellét. Rá 6 napra megjött a menzeszem, kicsit kevesebb volt , mint általában. Viszont azóta nem jött meg.. teszteltem az aktust követő 18. napra és negatív lett.
Terhes lehetek a vérzések ellenére?
Köszönöm a gyors választ!
A ciklusaim ált. 28 naposak, de volt már 24 és 30 is. Ha a tabletta utáni vérzést normális menzesznek tekintem ma kéne, hogy megjöjjön. Azt olvastam ha van utána több napon át tartó vérzés akkor kizárható a terhesség, meg ugye a teszt is negatív lett, de ezektől függetlenül félek, remélem a napokban megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!