Miért mem tudok este enni? (anorexias voltam)
Regen semmi gondom nem volt az evessel. 174 cm vagyok es regen egeszsegesen 58 kg voltam. Sajnos anorexia nervousaval diagnosztizaltak. Legrosszabb allapotomban 42 kg voltam es napi kb 400 kaloriat ehettem. Gyermekszihiatarhez jarok es a gyogyulas utjara leptem es nagyon orulok h latok vegre valami kiutat.Mar nem latom magam kovernek.. viszont az etvagyam elromlott. Valami nem stimmel. Mikor ujra elkezdtem enni nagyon rossz volt foleg az elso het. Fajt a hasam hanyingerem volt illetve konkretan nem ereztem ehseget viszont ha elkezdtem enni nem tudtam abba hagyni. Par hete ugy ereztem kezd minden a regi lenni. A szuleimmel kozosen ettunk. Viszont amiota elkezdtem a sulit elege megzavarodott az ehseg erzetem. Mikor itthon voltam akkor napi 5 szor ettem es kb 1 kor ebedeltem de az iskola miatt az ebed eltolodott felnegyre mert akkor erek haza. Reggel mindig nagyon ehes vagyok es delelott es folyton. De eszek is. Viszont mikor hazajovok megebedelek es utana semmit sem birok mar enni fel 4 utan. Es hanyingerem is van. Alltalaban letuszkolok este 7 korul egy fel szelet kenyeret de nagyon nem esik jol. Masnap reggel meg kezdodik ujra sokat eszek de csak egeszen ebedig.
Mitol van? Hogy tudok valtoztatni ezen? Most mar 47 kg vagyok
16l
"Gyermekszihiatarhez jarok"
Hogy hová jársz? Szihiáterhez? Az mi, úgy mégis? Ha járnál bárhová, vetted volna a fáradtságot, hogy egyszer, csak egyetlen egyszer elolvasd az ajtaján a feliratot: PSZICHIÁTER. Sztorid többi része is ennyire valós?
A vadaskerbe.
De gondolom nem tudod miert van ez az etvagyammal
:/
Gyorsan irtam telefonnal es kulonosebben nem figyeltem. De nem a helyesirasommal kapcsolatos volt a kerdes :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!