Negatív tenyésztés, de a panaszok továbbra is fenn állnak - hogyan tovább?
December elején égő, csípő fájdalmat éreztem, különösen pisilésnél, így elmentem nőgyógyászhoz. Hüvelygyulladást diagnosztizált és Klion tablettát írt fel.
Végigcsináltam a kúrát, de csak rosszabb lett + az eddigi tünetek mellé bejött a folyamatos vizelési inger.
Január elején elmentem egy másik nőgyógyászhoz, vett kenetet és Dalacin krémet írt fel (mert vegyes fertőzésre gyanakodott). Ettől picit jobb lett, de nem múltak el teljesen a panaszok. Javasolt a Dalacin utánra Lactofeelt 1 hétig, azt is használtam, változást viszont ez se hozott, talán csak annyiban, hogy a nagyon erős fájdalom elmúlt és felváltotta a viszketés.
A tenyésztés viszont negatív lett, mind gombára, mind baktériumra.
Megint visszamentem, Pimafucort krémet kaptam, de ez nem hiszem, hogy sokat segítene, tekintve, hogy belül érzem a problémát, nem kívül (a viszketést leszámítva).
Csináltattam vizeletmintát is, az is negatív lett.
Szóval jelenleg ott tartok, hogy állandóan pisilnem kell, ha ki is megyek wc-re, akkor pisilésnél eléggé csíp, amúgy meg viszket és néha fáj. A tenyésztés és a vizelet viszont negatív, nem találtak semmit. Kifogytam az ötletekből, mi a lehetséges következő lépés? Bárkinek van tapasztalata hasonlóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!