Ti hinnétek a nőgyógyásznak?
SZTK-ba szoktam járni. Alapból nincs velük bajom, megcsinálnak mindent amit kell.
Megcsináltattam a szokásos éves rákszűrést és megint mondta a doki, hogy valószínűleg van egy trichomonas fertőzésem, a méhszájon ecropium stb. Vett le kenetet, de kitudja mikorra lesz meg az eredmény, ráadásul tavaly értékelhetetlen volt a rákszűrés és a másik kenet is.
Namár most tavaly is ugyan ez volt. Felírta akkor is és most is a kliont, miközben semmi bajom sem volt. A kezelés után viszont random kijött egy gombás fertőzés és azzal szenvedtem sokáig.
Voltam ezzel tavaly nemibeteg gondozóban, ahol semmit nem találtak, minden rendben volt. Ők helyreállító kapszulát javasoltak, hogy rendbe jöjjön a hüvelyflóra.
A klionos kezelés után visszamentem kontrollra és ott mikor mondtam a dokinak, hogy igazából semmi bajom nem volt, azt mondta, hogy valószínűleg nem is volt fertőzésem.
Én elkezdtem kételkedni, hogy mi van, ha megint csak hasra ütés szerűen kitalálja ezt? Hogy több gyógyszer fogyjon...
Nem is csináltam semmi olyat, amitől összeszednék bármit is.
Másrészről meg már undorodom a kliontól. Megfogadtam, hogy soha nem fogom használni. Van más gyógyszer is. Ezzel tapasztalataim szerint csak a baj van. Ráadásul azért nem egy gyenge gyógyszer.
Ha nem bízol a nőgyógyászodban, sürgősen keress egy másikat. Ennyi.
Egyébként az ilyen fertőzésekhez nem kell csinálni semmit, sokszor jön az magától. Picit meggyengül az immunrendszer, aztán annyi.
Nos, vannak a nőgyógyászok, és vannak az orvosok.
Ez két külön kaszt jól érzed.
Tisztelet a kivételnek.
Urológiára és STD-rendelésre tudsz menni.
Ha teljeskörű kivizsgálást akarsz, én már csináltam magamnak, és el tudom mondani, hogy kell.
Én is voltam már tavaly STD-n és sokkal jobb a tapasztalatom mint női orvosnál.
Csak most nem igazán van időm orvosokhoz járkálni és ha megyek is akkor is a nemi beteg gondozóba inkább.
Írtam éjjel egy hosszú hozzászólást, de eltűnt.
Leírtam, hogyan tudod magadnak, az orvoshoz jutás nehézségeit megúszva, csak a laborral együttműködve kivizsgáltatni magad, ahogy én is komoly munkával kiderítettem ennek a módját, és a honlapomon le is írtam.
Nem tudom, miért törölték.
A lényeg, hogy azt a PH-tesztet, amit az urológus a rendelőben használ, megveheted patikában/bioboltban, és akkor otthon is meg tudod nézni magadnak, van-e fertőzésed. A neten is találsz PH-teszteket vizes oldatokhoz, ha Google-ben keresel, megtalálod a megfelelő hüvelyPH-ról szóló infót is, de én is összegyűjtöttem minden releváns infót a honlapomon erről.
Az urológus bácsim szerint ha a teszt negatív, biztosan nem lehet fertőzésed. Itt meg is állhatnál a kivizsgálásban.
De szerintem a PH-okéság mellett még vírusos fertőzés lehet (Hepatitis, CMV, HIV, stb.), ezek ingyenes és gyorstesztes kivizsgálásainak módját is összeírtam (magamnak is így csináltattam meg őket). Laboratórium is elfogad magadnak otthon levett mintát, ennek módját is leírtam.
A leleteket is megkaphatod a labortól, nem kell heteket várni, mire az orvosnak, rendelőnek megküldik, nekem 3 napon belül kipostázták mindet. Ingyenes volt a kipostázás, mert a TB finanszírozza. De neten is megküldik, ha megigényled.
Nehéz volt olyan orvost találni, aki egyáltalán hajlandó volt minden infót megadni, és az összes mintát levenni, a fizetős vizsgálatokat is megrendelni. És mivel heti 2-3 órát rendelt csak, minden újabb találkozás előtt majdnem 2 hónap várakozási idő volt (STD-rendelés). De ezt meg lehet úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!