Mire utal a hüvelykenet tenyésztésem eredménye?
Figyelt kérdés
A leleten az áll a hüvelyváladék tisztasága II-es, gomba, baci nem tenyészett ki de sok a fehérvérsejt. A doki egy gyógyszertárban kikeverhető hüvelykúpot írt fel de nem értem miért, azt nem csak bakteriális és gombás gyulladásra szokás használni?2017. jan. 16. 22:07
1/6 anonim válasza:
A gyógyszerész megmondja, mire való, amit felírtak neked.
Én nem tudom, mi áll a recepten.
2/6 anonim válasza:
II. tisztasági fok: Döderlein flóra van, kevés fehérvérsejt, és vegyes baktérium flóra van. De viszont ő lehet hogy a megemelkedett fehérvérsejtszámra gyulladásra gyanakodva kezel.Amúgy meg lehet ott valami begyulladt.
3/6 A kérdező kommentje:
Cns kúp így utánanézve mert a hatóanyagok vannak felsorakoztatva: chloramphenicolum, nystatinum, sulfadimidinum, butyrum cacao
2017. jan. 16. 22:18
4/6 A kérdező kommentje:
Említette hogy lehet kezdődő gyulladás bár semmit se érzek ezért lep meg hogy kúpot írt fel, de azért elhasználom.
2017. jan. 16. 22:19
5/6 anonim válasza:
A chloramphenicol és a sulfadimidin antibiotikumok, a nystatin pedig gombaellenes szer.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi bár így még kevésbé értem minek ez nekem ha gomba amúgyse tenyészett ki.
2017. jan. 16. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!