Mikortol mehetek szulo nelkul nogyogyaszhoz? 17 eves vagyok, es eddig ket helyrol is elkuldtek
Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 13:04
1/12 anonim válasza:
Engem azért küldtek el mert 17 évesen nem vagyok még felnőtt, menjek tini nőgyógyászhoz...
2/12 anonim válasza:
Ez furi, én 16 éves korom óta járok, de sosem akartak elküldeni
3/12 A kérdező kommentje:
Engem a tini nogyogyasztol is elkuldtek, hogy kell a szulo is
2017. jan. 14. 13:18
4/12 anonim válasza:
Tényleg furcsa. 6 évig dolgoztam nőgyógyászaton és a legtöbb ilyen korú lány szülő nélkül jött és senkit,soha nem küldtünk el.
6/12 anonim válasza:
Engem se kuldtek el meg soha sehonnan. Nem is ertem, miert kene ehhez a szulo. Ha mutetrol vagy valami beavatkozasrol va szo, akkor persze ertheto, de egy szimpla vizsgalathoz vagy szureshez miert kene? Ugy tudom, hogy torvenyileg 14 eves korod utan nem kell ezekhez szulo.
7/12 A kérdező kommentje:
Es egy esemenyutani tabletta kiirasahoz is kell szulo?
2017. jan. 15. 20:54
9/12 anonim válasza:
Miért szeretmél esemény utáni tablettát? Most voltál valakivel,vagy csak előre,óvatosságból kéne?
10/12 A kérdező kommentje:
Csak ovatossagbol
2017. jan. 18. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!