Idén leszek 19 éves és még mindig nincs meg az az x- nap amikor biztosra tudom, hogy mikor jön meg a mensturációm. Mi lehet az oka?
A legutolsó 6 menstruációs ciklus hány napos volt? Írd le kérlek!
20N
A ciklus első napjától számolod amikor megjön és addig amíg a következő meg nem jön?
Amúgy pedig annyira hű de pontos nem mindenkinek lesz, 19évesen még nem is gond, tehát a 28-34nap közötti időpont pontosnak számít természetes ciklusban! Azért ebből egy kb időpont van, aminél már azt tudod hogy pl arra a hétre várható. Akkor beszélünk rendszertelenről ha tényleg egy hét se lőhető be, 10-50nap között minden van és mindig más. Az hogy egy-egy rövidebb még nem gond.
Rengeteg minden befolyásolja, még ez a hideg is! Én pl tablettát szedek de pl télen más a vérzésem, rákérdeztem és a doki elmondta hogy még így is hat rá sok minden.
Első körben érdemes cickafark és barátcserje teával próbálkozni kb fél évig, ha nem hat akkor endokrinológussal beszélni hogy ő mit szól. Ne nőgyógyásszal ő csak fogamzásgátlót ad ami nem oldja meg ezt!
Igen a ciklus első napjától, a következőig.
Igen mindig tudom kb hogy na most pl. erre a hétre várom.
Igaz azt is tapasztaltam, hogyha stresszelek, ideges vagyok valami miatt akkor késik.
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!