Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy bebeszéltem...

Lehetséges, hogy bebeszéltem magamnak a terhességet, és ezért késik a menstruációm?

Figyelt kérdés
November 15-én voltam együtt egy fiúval, megszakítással csináltuk, még sosem történt velem ilyen, felelőtlenség volt (én is tisztában vagyok vele, nem kérek kioktató kommenteket). 30 naposak a ciklusaim, december 8-án meg is jött pontosan. Teljesen ugyanolyan volt a menzeszem, 5 napig tartott, közepes erősségű, élénkvörös színű Rá 2 hétre egy kicsit megszédültem,megijedtem egy pillanatra, ezért csináltam tesztet dec 21-én délutáni vizeletből és másnap reggeli vizeletből, mindkettő negatív lett (x-epiles). De még így is nagyon nyugtalan voltam, teljesen rágörcsöltem. Januárban 6-ára vártam, ma január 8 van, és még nem jött meg. Ha keddig nem jön meg, csinálok egy tesztet megint. Lehet hogy a stressz miatt késik?
2017. jan. 8. 09:03
 1/9 A kérdező kommentje:
19/L
2017. jan. 8. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

előfordulhat, hogy nagyon rástresszeled magad és ezért késik. azért csinálj majd még egy tesztet biztos ami biztos alapon.

én inkább a facelle-t javasolnám. az az egyik legjobb teszt itthon. rossmannban lehet kapni.

2017. jan. 8. 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen menstruáltál, több, mint egy hónappal az eset után két negatív teszted lett, ha terhes lennél, az nagy csoda lenne.

Megszédülni meg meglehet nem terhesen is, elég ha leesik a vérnyomásod, vagy a vércukrod.

Még egy olyan nőnek is, akinek hosszú-hosszú évek óta beállt ciklusa van, még annál is előfordul, hogy pár napot késik.

2017. jan. 8. 09:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ha negatívat tesztelek megint, szerintetek elmenjek orvoshoz, vagy akkor már tuti biztos,hogy nem vagyok terhes?
2017. jan. 8. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék azért majd orvoshoz hogy tuti biztos 100% nem vagy-e terhes, persze azért a teszt is (mondhatni) megbízható, de egy orvos azért mégis többet lát:)
2017. jan. 8. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet annyira ideges vagy, hogy nem eszel rendesen. Ez be tud kavarni.
2017. jan. 8. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha 5 napig közepes erősséggel menstruáltál élénkvörös színűt, akkor tutira nem vagy terhes.
2017. jan. 9. 12:39
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) az előbb teszteltem 3 különböző teszttel: x-epil, facelle és intimed, és mindegyik negatív lett :) viszont még mindig késik, a biztonság kedvéért elmegyek orvoshoz :)
2017. jan. 9. 16:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel meg is jött úgyhogy tényleg az idegeskedés miatt késett! :)
2017. jan. 10. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!