Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erősebb vérzés mitől van?

Erősebb vérzés mitől van?

Figyelt kérdés
20 és fél éves vagyok, 12 éves koromtól menstruálok. Volt ,mikor erősebb,volt hogy gyengébb vérzésem volt. Az elmúlt időszakban inkább a gyenge vérzés, kevés fájdalom volt. Ellenben ma reggel megjött szépen ,ahogy kell neki, és erősebb ,mint szokott lenni. Sok vérrög van benne, és a fájdalom is erősebb. Meg vagyok fázva,és egy kisebb mandula gyulladásom van, közrejátszhat? Gyógyszert nem vettem be, mert magas a fájdalom küszöböm, inkább a vér mennyisége aggaszt. Rég nem láttam magamnál ilyet. Köszönöm a válaszokat előre is!

2017. jan. 7. 00:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha élsz nemi életet, lehet hogy terhes voltál...

Egyebként ha annyira nem normális szerinted, marmint nem volt meg ilyen, nem árt megnézetni magad nőgyógyásszal

2017. jan. 7. 00:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fel vagy kicsit fázva. Nekem akkor is jobban fájt, ha kihagytam pár edzést. Olyan sok dolog lehet, amire nem is gondolnál. Ha volt lázad, az vérbőséget is okozhat.
2017. jan. 7. 01:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. A vérrög, és a több vérzés is. Ha elmúlt időszakban volt gyengébb, akkor utána értelemszerűen sokkal erősebb jön, és ezzel együtt értelemszerűen sokkal görcsösebb.

Nincs köze a mandula gyulladáshoz.

2017. jan. 7. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!