Erősebb vérzés mitől van?
Figyelt kérdés
20 és fél éves vagyok, 12 éves koromtól menstruálok. Volt ,mikor erősebb,volt hogy gyengébb vérzésem volt. Az elmúlt időszakban inkább a gyenge vérzés, kevés fájdalom volt. Ellenben ma reggel megjött szépen ,ahogy kell neki, és erősebb ,mint szokott lenni. Sok vérrög van benne, és a fájdalom is erősebb. Meg vagyok fázva,és egy kisebb mandula gyulladásom van, közrejátszhat? Gyógyszert nem vettem be, mert magas a fájdalom küszöböm, inkább a vér mennyisége aggaszt. Rég nem láttam magamnál ilyet. Köszönöm a válaszokat előre is!2017. jan. 7. 00:29
1/3 anonim válasza:
Ha élsz nemi életet, lehet hogy terhes voltál...
Egyebként ha annyira nem normális szerinted, marmint nem volt meg ilyen, nem árt megnézetni magad nőgyógyásszal
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy fel vagy kicsit fázva. Nekem akkor is jobban fájt, ha kihagytam pár edzést. Olyan sok dolog lehet, amire nem is gondolnál. Ha volt lázad, az vérbőséget is okozhat.
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális. A vérrög, és a több vérzés is. Ha elmúlt időszakban volt gyengébb, akkor utána értelemszerűen sokkal erősebb jön, és ezzel együtt értelemszerűen sokkal görcsösebb.
Nincs köze a mandula gyulladáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!