Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem jött meg a menszeszem 3...

Nem jött meg a menszeszem 3 hónapja de a terhességi teszt negatív lett!?

Figyelt kérdés

még uton sem volt a gyerek mikor már ien problémám volt de az csak 1 hónapig tartott most pedig tovább és a tesztek amiket csináltam negatívak lettek .. voltam orvoshoz és ő nem küld el kivizsgálásra, csak írt fel norculut-ot meg egy másikat hogy szedjem de a másikat kisem lehet olvasni olyan csúnyán ir .. mellesleg már szedtem norculut-ot 3 hónappal ezelőtt és akkor rendesen meg volt ahogy kellet de utána következő hónapban már megint ez volt !!!

valaki tud nekem tanácsot adni ?? vagy valaki volt már ugyan így ???

2017. jan. 6. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes, ez biztos.

Valószínűleg valamilyen egészségügyi problémád van és amiatt nem jön meg a vérzésed.

El kéne menni egy normális orvoshoz, aki csinál kivizsgálást és akkor kiderül, hogy mi a probléma és akkor kezelnek.

2017. jan. 6. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ .. !! hát valószínüleg elfogok menni egy másik orvoshoz mert ez nem tud semmit csak gyógyszert ír fel találomra !!
2017. jan. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!