Késik 12 napja a menstruációm, lehet időeltolódás miatt? 16L
Figyelt kérdés
Fél évet Ázsiában éltem mosst jöttem vissza és 12 napja kellett volna megjönnie. 3 éve menstruálok, összesen egyszer maradt el (az is a legelején) azóta majdnem napra pontosan jön meg minden hónapban. Nem élek szexuális életet, nem diétázom stb. Lehet az hogy az időeltolódás miatt van? Van ilyen?2017. jan. 6. 17:48
1/9 anonim válasza:
Az idő eltolódás nem játszik közre ebben . Nem óra pontosságra kell megjönnie !
2/9 A kérdező kommentje:
azt értem, csak hát maximum egy napot vagy kettőt szokott késni évek óta, most pedig egy csapásra 12 napot, érdemes lenne kivizsgáltatni?
2017. jan. 6. 17:51
3/9 anonim válasza:
Igen lehet,illetve lehet nem a mínusz 8-10 óra miatt,hanem az éghajlat, életmódváltoztatás miatt.
4/9 anonim válasza:
Nem lehet az időeltolódás miatt. Az életkörülményeid változása miatt azonban simán lehet. Vagy amiatt, ahogy lelkileg megélted a költözés miatti változást.
5/9 A kérdező kommentje:
lelkileg minden rendben van, ott is jó volt, és itt is jó szóval azt is kizárnám
2017. jan. 6. 20:29
6/9 anonim válasza:
Nem arról van szó,hogy jó vagy nem,hanem arról,hogy más környzet,más körülmények, stb. Ezek is befolyásolják az ember testi,lelki világát.
7/9 anonim válasza:
lehet terhes vagy mert fel lötték a cumisüveget :)
8/9 anonim válasza:
7-es, gondolom te voltál az az okos, aki lepontoztad a normális válaszokat. Ilyen infantilis, írni sem tudó nyomoroncok mit keresnek itt?
Kérdező, igazuk van az előző válaszadóknak. Attól még, hogy itt is és ott is jó volt, a szervezetednek megterhelést jelent átállni a más levegőre, hőmérsékletre, vízre, ételre, stb. És a változásokat a pszichédnek is követnie kell, át kell állnia egy más gondolkodásra, új célokra. Azért ez sokkal jelentősebb hatást gyakorol rád, mint az időeltolódás csupán átmeneti kellemetlenséget okozó hatása.
Szerintem nem kell aggódnod. Ha több, mint 3 hetet késik, akkor azért érdemes nőgyógyásszal konzultálni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
kivéve hetes, te látom túl értelmes vagy ehhez a beszélgetéshez
2017. jan. 7. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!