Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek bélparaziták ellen?

Mit tegyek bélparaziták ellen?

Figyelt kérdés
Folyton visszatérő problémám évek óta, hogy úgymond gilisztás leszek időközönként. :( Többször végeztettek laborvizsgálatot, kimutatták, kaptam gyógyszert, használt, aztán megint előjött. A körmöm tövig van vágva, szinte már túlzottan sokat tisztálkodok, és mégis itt vannak. :( Volt olyan, hogy a vizsgálat nem mutatta ki, pedig éreztem, hogy megőrülök ezeketől a kis dögöktől. Valaki volt még így? Mit tudnék tenni? Fokhagymát marokszámra ettem, semmi, csak büdös lettem kb. ennyi volt a hozadéka. :( Valakinek valami tipp?
2017. jan. 4. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Valahonnan visszakapod. Lehet állatól,de embertől is. Amikor Te kapsz gyógyszert a veled egy háztartásban, közeli kapcsolatban lévőket is meg kell kezelni.
2017. jan. 4. 20:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Kollégiumban lakom, Bp.en. Rájöttem, hogy a múltkor siettemben nem mostam meg a gyümölcsöt, és rá 1-2 napra már meg is jelentek ezek a paraziták...:/ Ilyen létezhet, hogy amiatt?
2017. jan. 4. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. Voltka ezzel problémáim. Elkezdtem csipőset enni. Ez alatt CSIPŐSt értek nem pedig valami enyhén csipős pikáns paprikát. Minden kajába került. Na attól szépen kitakarodtak. Azóta sincs gond, sőőőt..semmi virust v hasonlót nem kaptam el.
2017. jan. 4. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen,lehet a gyümölcstől is,de a kollégiumban nagyon könnyen el lehet kapni :(
2017. jan. 4. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt a rohadt...hát haver, nem irigyellek.
2017. jan. 4. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
A legutóbb valami spéci shitake gomba őrleményt vásároltam, azt mondta az eladó, ettől 100% kitakarodnak. Hát nem :/
2017. jan. 4. 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:
3. Kösziii :d Én nem szeretem a csípős dolgokat, olyan erős, hogy a szívem is érzem kiugrik, de emiatt bevállalnám, komolyan. :)) Csípős paprika? Nem hiszem el, itt az olcsó megoldás, és mindeddig csomó pénz költöttem gyógyszerre. :))
2017. jan. 4. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!