Ingyenes nőgyógyászati rendelés létezik vagy mindenképp fizetni kell?
Figyelt kérdés
Foggátlót szeretnék feliratni magamnak (sose volt még)
Viszont nem szeretnék fizetni a kivizsgálásért.
Van olyan h körzeti nőgyógyász, aki a TB
2017. jan. 3. 08:37
1/11 A kérdező kommentje:
*TB terhére dolgozik?
2017. jan. 3. 08:40
2/11 anonim válasza:
Hogyne lenne, lakcím szerinti szakorvosi rendelőkben a nőgyógyászati vizsgálat is ingyenes.
4/11 anonim válasza:
Igy, ahogy 2. mondja. A magandokik viszont valoban fizetosek!
5/11 anonim válasza:
Hogyne lenne, nem mindenki fizet, és terheseket, betegeket is el kell látni, ezért fuzeted a tb-t
6/11 anonim válasza:
Sztk de készülj fel h legalább 2-3 hét mire adnak időpontot.
7/11 A kérdező kommentje:
hol tudom megnézni, hogy hova tartozok?
2017. jan. 3. 09:20
8/11 anonim válasza:
Nőgyógyász sokszor a városi kórházban van amiből általában csak 1 van, ha pl Budapesti vagy, elvileg lakcím alapján fel van osztva hogy melyik utca hova tartozik viszont készülj fel hogy nem sok jót mondanak az SZTKs dokiról, persze lehet kifogsz egy jófejt.
9/11 anonim válasza:
Hol laksz? Általában 1 városban csak 1 sztk van. Budapesten meg ami legközelebb van a lakcímedhez.
10/11 anonim válasza:
Én is mindig az sztk-t választom...kivéve ha nőgyógyászról van szó. Nálunk nagyon lepukkant az sztk...tini korom óta évente 1x magánrendelésre megyek, találtam 5 éve egy nagyon jó dokit, Dr. Hazay Mátét nagyon elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!