Gyenge menstruáció mitől lehet? Baj?
Figyelt kérdés
Régen 4-5 napig tartó, első két nap erősebb, utána közepes erősségű menstruációm volt, de az utóbbi hónapokban gyenge, barnás, és csak 2 napig tart. Párommal utoljára október 23-án voltunk együtt (külföldön tanul) és védekeztünk, ennek ellenére most szombaton csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett (igaz, nem első, csak dél körüli vizeletből, de nem ittam sokat).
Lehet hogy terhes vagyok? Azt már ki kellett volna mutatnia, nem? Ha viszont nem attól van, akkor mitől? Menjek orvoshoz?
20/N
2017. jan. 2. 15:30
1/1 anonim válasza:
A biztonság kedvéért menj dokihoz, de nekem is megváltozott az évek alatt a menzeszem és nincs semmi bajom, igaz nekem a huszas éveim végén kezdett lerövidülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!