Silver q vagy más hüvelykapszula nektek feloldódik?
Gondolom hüvelyfertőzésről van szó.
Amúgy van normális gyógymód, csak normális orvoshoz kell menni, aki megnézi tenyésztéses vizsgálattal, hogy egyáltalán milyen kórokozóról van szó, arra kapsz célzott kezelést és nem kúpokat, hanem szájon át szedhető gyógyszert, ami sokkal hatásosabb is. Utána helyreállítod a hüvelyflórádat, illetve ha van partnered, akkor ő is ki van kezelve.
Ha netán fog. gátlóval védekeznél, akkor áttérnél az óvszerre.
Amúgy a kúpok nem is fognak teljes mértékben felszívódni, hanem egy részük ki fog jönni, akár folyékony állaggal, akár darabokban, de ettől a benne lévő hatóanyag felszívódik.
A hüvelykapszula is ha feloldódik, akkor is bizonyos mértékben kiürül. Az nem olyan jó, ha egyben kijön.
Amúgy este teszed fel?
És írtad, hogy a fog. gátlót lecserélted. De mire? Másikra, vagy már nem szeded?
A partnered ki lett kezelve, ha volt?
Tenyésztéses vizsgálatot csináltak ilyenkor?
Ez a kapszula nekem is egyben jön ki reggel-délelőtt. Felháborítónak tartom, hogy közel négyezer forintért ilyen sz.rt árulnak. Azért vettem meg, mert a Vagilact-q nekem nagyon bevált, ám a honlapjukon azt írták, hogy akut fertőzés esetén inkább ezt javasolják. Legszívesebben visszafizettetném velük az árát, mert használhatatlan.
(Eredeti kérdésre: ha a kúp kifolyik, az nem baj, ott addigra kioldódik belőle a hatóanyag, a zárt kapszulából viszont tuti nem oldódik ki semmi.) Ami meg az orvosokat illeti: jelentősebb részük nem foglalkozik érdemben a hüvelyfertőzésekkel, nem kevés pénzért gyakorlatilag kuruzslást végeznek. Sok évembe és több havi fizetésembe került, mire megtaláltam azt az orvost, aki valóban a problémát kezeli, nem a pénztárcámat, miközben csak újabb problémákat generál.
Te milyen kezelést kaptál utolsó? Igen engem is felháborít! Maradok a borsavas kupnal. (előző válaszolónak: mindent!!! megtettem, ami csak felmerül ilyen esetben!)
Nekem most 3 hete nincs bajom. Es ez nagy szo mert volt hogy a tablettakat mintha be se szedtem vna nem hatottak 1 napra se. És valszeg az segített, hogy:
1.) Abbahagytam a fogamzásgátlót 3 hónapja, így volt ideje kiürülni is.
2.) Lugositottam szodabikarbonaval
3.) Candida teat iszok es grapefruit seppet szedek naponta
4.) Amennyire tudtam betartottam (2 honapig) a candida diétát - most már kicsit lazábbra vettem
Utolsó vagyok: bórsavporos kúp és vagilact felváltva, illetve kerülöm a cukrot amennyire lehet. Ami még nagyon bevált nekem, a kakukkfű-orbáncfű teakúra, a györgytea oldalon találod meg részletesen.
Azt nagyon jól tetted, hogy a fog. gátlót abbahagytad, ez is alap lenne egy-egy krónikus fertőzés esetén, de az orvosok nagy része erről is nagyokat hallgat.
Azt sem árt, ha tudod - nem tudom, mióta csinálod a bórsavas kúrát -, de az sem kizárt, hogy évekbe telik, mire kigyógyulsz, úgyhogy ha olykor visszaesést is érzel, ne add fel, ez az egyetlen módja, hogy idővel rendbe jöjj.
Mielőbbi gyógyulást!
Lehet, hogy amiatt jön vissza újból és újból a fertőzés, mert nem a valódi problémát, hanem csak a tüneteket kezelitek!
Érdemes lenne bélféregre (cérnagiliszta) gyanakodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!