Az normális ha már 8 napja megvan az első?
Figyelt kérdés
Már 8 napja megvan az elso es felek hogy ez már nem normalis... vagy az?2016. dec. 29. 15:07
1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudom miért 8at írtam 7 napja van meg
2016. dec. 29. 15:18
5/12 anonim válasza:
Persze. Valakinek mindig eddig tart, vagy meg tovabb es meg sincs semmi baja. Neked meg meg be sem allt, ilyenkor nagyjabol minden normalis meg.
6/12 NikiDávid válasza:
nekem 9 napig volt meg, ez semmi még majd amikor elönt majd.... meg fájdalmak :( huuuu most úgy sajnállak az első pár év rósz nagyon
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat már tegnap este se volt már semmi meg mar ma se hála az égnek. Azt szeretném még kérdezni ha ez 7 napig tartott akkor a következő is 7 napig fog tartani?
2016. dec. 30. 09:30
8/12 anonim válasza:
Valószínűleg igen :)
Nekem az elso az 3 napig tartott utana az összes 7 napig mar három eve
9/12 A kérdező kommentje:
Hát nem repesek az örömtől de oké :D
2016. dec. 30. 19:32
10/12 anonim válasza:
Nembiztos,hogy hét napos lesz. Nekem az első nyolc napog tartott es utana egeszen maig szerencsere 3-4napos:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!