Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bőrgombára kinek mi vált be?

Bőrgombára kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

A két mellem között, kicsit lejjebb egy 5 forintos nagyságú gomba folt keletkezett :(

Exoderil volt itthon, két hétig kentem minden fürdés/zuhany után, de mèg csak nem is halványult.

2016. dec. 28. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, aki megállapítja, pontosan milyen gomba. Ha otthon mindenfélével kezeled, csak ellenállóbb lesz a kis roh-adék.
2016. dec. 28. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem is gomba.
2016. dec. 29. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Így van,nem biztos,hogy gomba,főleg,ha nem látsz rajta javulást. Egyébként az Exoderil egy jó krém. De a kezelésnél arra is oda kell figyelni,hogy ne érjen össze két bőrfelület. Pl. a mellek alatt be kell kenni és melltartóval odaszorítva egy gézlapot helyezni oda.
2016. dec. 29. 07:37
 4/8 anonim válasza:
Basszus nekem ugyan ez csak nekem a mellem felett!! Nekem is pici volt, en is kentem mert regebben a terdemnel volt azt elmulasztotta, viszont most nagyobb lett kb 4-5centi szeles.. Tobb mint egy honapja szenvedek vele essig nem tudnt e. Voltam egy borgyogyasznal aki javasolta hogy kenjem csak ezzel.. De egy honap alatt csak rondabb lett, szoval en most elmegyek egy masikhoz! Javaslom neked is, Szerintem erre mar belsoleg is irnak fel valami gyogyszert
2016. dec. 29. 20:14
 5/8 anonim válasza:

és még nem tűnt el*

bocsanat csak telorol elnyomom :)

2016. dec. 29. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem naponta 2x kell kenni hanem 5-6x és nem találomra vett krémmel, hanem amit az orvos ad tenyésztés alapján! Több ezer féle gomba létezik a földön, nem mindre hat ugyanaz!

Addig is a minőségi teafaolaj segíthet! Büdös kicsit, de sokkal hatékonyabb egyes gyógyszereknél!

2016. dec. 29. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a teafaolajat abszolút nem ajánlom, borzalmas irritációt okoz, szétcseszi a bőrt teljesen.
2016. dec. 30. 10:02
 8/8 soma9111 ***** válasza:
Ezt hogy érted?
2021. szept. 23. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!