Véres folyás menstruáció után?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Két napja múlt el a menstruációm, de kissé véres folyást tapasztaltam ma magamnál. Nem rózsaszínűt, hanem mintha kicsit véres lett volna tényleg. Nem nagyon szokott ilyen előfordulni velem, amikor vége a menstruációmnak akkor utána sem szokott pecsételés lenni. Most utána néztem neten, és csak ilyeneket találok hogy ez méhszájseb tünete. Nem voltam együtt a barátommal (megujjazott, viszont nem hiszem hogy ettől kialakulhatott volna).
Tudom paranoiás vagyok, de nagyon félek a női betegségektől. Főleg most, mert antibiotikum szedésétől kiújult a hüvelygombám is. :(
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Ha fenn áll még vagy 2 napig már forduljak orvoshoz gondolom.
2016. dec. 26. 22:25
1/1 anonim válasza:
Szerintem még nem múlt el teljesen. Nekem is volt már ilyen. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!