Mikorra várjam a menstruációm?
Augusztus 6.
Szeptember 20.
Október 23.
November 24.
Így volt meg az elmúlt hónapokban. Mint látjátok, augusztus és szeptember közt volt egy hatalmas 14 napos késés ott nagyon meg is ijedtem, alig ettem teszteket csináltam, mind negatív lett és aztán megjött. Előző két hónapban egész szabályos volt, akkor most miért nem jön?:(
Nemi életet utoljára szeptemberben éltem tehát terhes az nemlehetek!..
20éves lány vagyok.
Légyszíves segítsetek mert aggódok hogy miért késik.
Ezt senki nem fogja tudni neked megmondani. Ezek alapján több, mint 30 napos ciklusaid vannak, de hát ugye augusztust és szeptembert nézve még attól is hosszabb.
Mindig ilyen volt, vagy csak az utóbbi hónapokban?
Amúgy keress fel egy nőgyógyászt a problémáddal, lehet hogy hormonális okok vannak a háttérben.
Mindig ilyen volt, szeptember előtti időszakban lazán előfordultak egy hetes késések. Csak azt nem értem hogyha utsó két hónapba már ilyen szépen beállni látszott akkor most megint miez? Aggódom. Annyira utálom amikor késik.😭
Amúgy azért köszi..
Milyen tanácsot vársz?
Nem látunk beléd, nem tudjuk, hogy mi zajlik le a szervezetedben és nincs semmi, amivel befolyásolni lehet a menzeszt, mármint természetes dolog, innentől fogva attól jobb tanács nincs, minthogy fordulj orvoshoz, aki csinál egy kivizsgálást és kiderül, hogy mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!