Normális ha a menstruációm idején csak fehér folyásom van?
Lehetsz terhes esetleg? Tesztet is vehetsz még holnap, szintén van dm-ben rossmanban vagy müllerben, ami van a közelben. Már egy-két nap késésnél kimutatja a terhességet. Ha fennállhat ez a lehetőség, akkor legalább megnyugszol kicsit ha negatív.
Ha nem áll fenn akkor se izgulj nagyon, nem túl valószínű hogy valami súlyos betegséged van, inkább kezelhető probléma, de nem halálos vagy ilyesmi, ne stresszelj, az még rosszabb, attól is késhet.
Két-három hetes terhességnek (amikor a vérzés kimarad) még nem sok jele van. Kivéve aki extra gyorsan produkál rosszulléteket mondjuk.
Én voltam már terhes, hamar lettem hányingeres, de semmi egyéb jele nem volt sokáig, ha az nem lett volna, akkor más jele nem lett volna, csak a vérzés elmaradása.
Így nem biztos, hogy valami egyéb jelet talpasztalnál már sajnos, inkább tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!