Hüvelygomba elmúlik magától? 12/l
Szóval antibiotikumtól kaptam, akkor kezdődött. A végbelem és a hüvelyem ég és fáj. Mondtam anyának, de egyaz nem hiszi el, hogy az antibiotikumtól van. Hiába mondtam, hogy a használati utasításában is benne van. Azt mondja, hogy biztos lefeküdtem valakivel. Már több, mint egy hete szenvedek vele és nagyon fáj, csak erre tudok gondolni. Mondtam, hogy veszek rá valamit a gyógyszertárban, de azt mondja szégyen és pénzt sem ad rá, szóval nem tudok venni. Találtam itthon canesten plust, az jó lesz rá? Nagyon mérgesek itthon és azt mndják, h prosti vagyok és elrontom a karácsonyukat. A betegségre nagyon idegesek mindig. Betétet se nagyon vesz anya, úgyhogy nem is vártam tőle többet.
Januárig nem biztos, hogy kihúzom, ha nem múlik el. Házi praktika nincs valami rá?
Vettem canesten combit, 3 napja használom, de nem múlik el.
Mi lesz így? Csak egyre nagyobb felületen terjedt el.
Anya ezt sem tudja, hogy vettem, mert nem engedné. Egy csomószor mondtam anyának, de egyre mérgesebb és nem érdekli, apa ordibált is velem, hogy hagyjam őket békén. Azt mondta, hogy amúgy sincs orvos a két ünnep között. Közben megjött a menstruációm is, így még nehezebb elviselni, elcseszte e téli szünetet is. Főleg így este a legrosszabb. Lehet azt hiszi, hogy kitalálom és ezért nem segít.
Az a baj, hogy most menstruálok és így biztos nem vizsgálnak meg. Sajnos nincs más rokonom, vagyis aki nem túl öreg és egészséges lenne.
Szétterjedt nagyon, még a combon is ilyen, mindenhol, amit el tudtok képzelni. Már a harmadik hete szenvedek vele... A wc-recelmenni efy rémálom és nagyon fájdalmas.
Soha többet nem szedek antibiotikumot, tök jö, hogy ezt nem mondják el hozzá... Ráadásul nem is használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!