Szerintetek menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
3éve menstruálok, tudom nem olyan sok, de általában kb ugyanolyan időközönként jön meg, ilyen 28naponta ( 1-2nap eltéréssel ) , de most az utolsó november 17-én jött meg és azóta semmi. Mivel több mint egy hónapja nem vagyok teljesen jól, voltam kórházban egy hétig kivizsgáláson, ott nem találtak semmit. Fogytam 8kilót a rosszullét miatt. Szerintetek lehet a fogyás az oka? Nem szeretnék orvoshoz menni :( 15/L2016. dec. 23. 19:49
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és még azt elfelejtettem, hogy kb 2napja ha megyek wc-re a wcpapiron van néha ilyen pirosas-barnás cucc, de ha teszek be betétet azon nincs.
2016. dec. 23. 19:59
2/8 anonim válasza:
Igen, egy orvosi vizsgálat soha nem árthat.elképzelhető, hogy a fogyás és a rosszullétek befolyásolják a hormonrendszered.
3/8 gömbicica válasza:
irod, több mint egy hónapja nem vagy teljesen jól, voltál kivizsgáláson.
akkor is orvosnál voltál.
A rosszullét mibenléte tudható lenne?
Mondjuk: nemevés, tán pánikbetegség féle okozta esetleg?
4/8 A kérdező kommentje:
Hányingerem van, ezért nem eszem, nagyon fáradékony vagyok, fáj a fejem, voltam kb 2hete kórházi kivizsgáláson, ott nem találtak semmit.
2016. dec. 23. 22:41
5/8 gömbicica válasza:
Nem vagy testkepzavaros? Elegedett vagy a testeddel? Szereted onmagadat?
Bocsanat a kerdesert.udv.Edit
6/8 A kérdező kommentje:
Mielott lefogyatam tudtam magamrol hogy nem vagyok egy nadszal alkat, de max 1kilot akartam leadni vagy meg annyit se csak ugy voltam vele hogy mar hizni nem akarok es majd alakulok meg. De most a rosszullet miatt nem ettem es ugye lefogytam 8kilot es mindenki mondja hogy uristen milyen vekony lettem. Szerintem nem vagyok meg korosan sovany csak sovanyabb mint eddig
2016. dec. 24. 00:01
7/8 anonim válasza:
A fogyástól nem menstruálsz. Ez így természetes. Próbálj meg sok húst, májat, tejterméket enni.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2016. dec. 25. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!