Nők nektek is vâladékos lesz a bugyitok estére? Nincs bajom nőgyógyásznál voltam mégis bő vâladékos a bugyim
Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 23:30
1/11 RRR válasza:
lehet rég volt(tak) kiadós orgazmusod(aid)...
2/11 A kérdező kommentje:
Minden nap van már arra is gondoltam nem e a sok maszti miatt lehet?
2016. dec. 19. 23:36
3/11 anonim válasza:
Én is így vagyok, bár függ attól is, hogy a ciklus melyik napján vagyok, még annyira nem sikerült megfigyelnem, de a menstruációm előtt több a váladék az biztos. Nem hiszem, hogy a szexnek/masztizásnak, vagyis az orgazmusnak van köze hozzá.
19/L
5/11 anonim válasza:
Nekem mindig is váladékos szokott lenni a bugyim estére.
Ha nem masztizom annyit akkor is .
6/11 anonim válasza:
Nálam is így van. Normális, ez a fehérfolyás.
20N
7/11 anonim válasza:
Előző jól mondta, ez a fehérfolyás. Normális dolog.
8/11 anonim válasza:
Nekem is van, még fogamzásgátló mellett is, szexuális élettől független hogy mikor mi történik, ez a hüvely természetes öntisztuló folyamata, a hüvelyfolyás.
9/11 anonim válasza:
A váladék felfogására ajánlott használni a tisztasági betétet! Higiénikusabb is... :)
10/11 anonim válasza:
Nekem szinte mindig az lesz, pár óra alatt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!