Allergia, száraz bőr? Ugye nem rüh?
A sulinkban felhívták a figyelmünket a héten arra, hogy a városban egyre többen rühesek, legyünk elővigyázatosak. Azóta baromira rettegek, megállás nélkül, minden óra után megyek, megmosom a kezem. Ez megy már egy pár napja...
Ma, miután jó erősen, forró víz alatt megmostam a kezem, a kézfejemen piros pöttyök jelentek meg, a szőrtuszöknél,leginkább. A suliban csak hideg vízzeltudom mosni.
Nem viszket, kicsit sem, ha forró víz éri, nagyon kipirosodik, kenem kézkrémmel. Ma többször is használtam kézfertőtlenítőt.
Az ujjaim közt, ujjaimon, csuklómon, a kezem hajlataban, sehol nincs egy pötty sem. Csak a hüvelykujjam alatt, valamint a kézközépcsontokat fedő bőrreszéken.
Ha nincs kiütés, de viszketés van, az aggodalmakra ad okot?><
Az elobb viszketett, megint rám jött a frász...
Nem ölelkezem senkivel, sosem, érintkezni sem szoktam egy pacsinál tovább, általában.
Nem viszketett sokáig, kezkremeztem, mostmar teljesen jól van.
Mikor kell kezdenem aggódni? Ha sok, nagyon viszkető kiütés jelenik meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!