Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehérfolyás mitől?

Fehérfolyás mitől?

Figyelt kérdés
Ha itthon vagyok akkor általában nincsen, de ha elmegyek itthonról, pl suliban vagyok, akkor mindig. Különösebb szaga nincsen, nem érzem nadrágon keresztül, nem csap meg a szag ha leveszem a bugyimag, de egy pici szaga van, du-ra picit be is sárgul. De ha itthon vagyok miért nincs? Olyankor tisztasági sem kell.

#folyád
2016. dec. 12. 18:04
 1/3 A kérdező kommentje:
NEM viszket vagy fáj, semmi ilyesmi nincsen. Nem pirosak az ajkaim vagy a hüvelybemenet.
2016. dec. 12. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a természetes. Ha nem lenne fehérfolyásod, az már régen baj lenne.

Ez a hüvely természetes tisztulását szolgálja. Otthon valószínűleg nem végzel semmilyen intenzív mozgást, ezért nem ürül olyan nagy mértékben és mennyiségben, mint amikor valahová mész, mozgásban van, ezért látszik olyankor többnek.

2016. dec. 12. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2016. dec. 12. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!