Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős menstruáció tink korban?

Erős menstruáció tink korban?

Figyelt kérdés

Eléggé erősen vérzek. Suliba se szoktam menni miatta nagyon betéttel egy óráig kibírom de suliba néha nincs lehetőségem órákig cserélni. Elegem, hogy emiatt sehova se tudok menni.

Tanácsok ? Gyógyszert nem igen akarok szedni...de ha nincs más megoldás..

16/L

2016. dec. 12. 17:23
 1/5 A kérdező kommentje:

* tini

* óránként

2016. dec. 12. 17:24
 2/5 tip top ***** válasza:
Nekem is az volt egészen 12ig,utána többet nem volt semmilyen fájdalmam.A stressz,szorongás,mérgelődés,izgulás,nem elég vastag talpú cipő.Erős gyógyszereket szedtem,de sajnos néha még az se volt elég.Ha teheted,amikor nagyon szarul vagy,ne menj suliba.Kérj igazolást a családorvostól.Nekem mindig adott.
2016. dec. 12. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Mindig otthon maradok

És néha már unom h ez miatt nem mehetek sehova se

2016. dec. 12. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj el nogyogyaszhoz. Okozhatja valami elvaltozas is. De ha nem, akkor is van pl ergam csepp (mehosszehuzo), ez gyengiti a verzest. Vagy fogamzasgatlo. Miert nem hasznalsz tampont? En tampon+betettel siman elvagyok 2-3 orat.
2016. dec. 12. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Használj tampont.

20L

2016. dec. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!