Meddig nő a mell?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és mellem gyakorlatilag nincs. Valamennyi kis "szúnyogcsípés" azért van, de egy bővebb pulcsiban eltűnik teljesen. Olyan 11 éves koromban kezdett nőni, de amikor 13 voltam, megállt a növésben. Kerekebb lett, tömöttebb, addig hegyes volt aztán rendes "mell alakúvá" vált, de méretileg nem változott. Van még bármi esélyem rá, hogy nőni fog? Nem vagyok krónikusan sovány, 162 cm mellett 47 kiló, szóval attól nem lehet.2016. dec. 11. 22:42
1/3 anonim válasza:
Hát, ha nem is krónikusan, de azért meglehetősen sovány vagy. Sajnos nem nagyon számíthatsz jelentős növekedésre. Talán feljön még egy-két kiló, amitől valószínűleg a melleid is nagyobbak lesznek egy picit, de érdemi változás nem valószínű.
2/3 anonim válasza:
kb 20 éves korig nőhet a mell. De ez genetika főleg, ha a nagymamáidnak nincs nagy melle sajna nem sok mindenre számthatsz már.
3/3 anonim válasza:
Én 24 vagyok és még mindig növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!