Norcolut után nem jött meg. Mi lehet az oka, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Már 6 napja abbahagytam a 10 napos szedést és sehol semmi. Pedig éppen azért kaptam, mert elhúzódó és bőséges vérzésem volt, most meg éppenhogy nyoma sincs, pedig egyrészt már 6. napja abbahagytam és a ciklus szerint is éppen most a napokban lenne az ideje. Igaz, hogy ma a 27. napon vagyok, de mivel eddig 24-26 naposak voltak a ciklusaim így ma teszteltem is egyet, de negatív. Mi lehet az oka és meddig várjak? Várakozzak még vagy ismét orvos? Két norcolutos ciklus után kellene visszamennem, de már ez az első is ilyen furára sikeredett.2016. dec. 7. 14:52
1/2 anonim válasza:
Kedves kérdező! mi történt veled azóta? Nekem is norcolutot írtak fel, 3 nap múlva kell elkezdenem. Szabályosak voltak előtte a ciklusaid?
2/2 A kérdező kommentje:
Tavaly szeptemberig rendszeresek voltak, nem volt semmi gond. Szeptember nagy részében viszont véreztem, így október végén volt egy eü küretem. Utána írták fel a norcolutot. Az első 10 napos szedés után 6 napot kellett várnom mire megjött, most már előbb szokott. Őszintén szólva nem szedek napi kettőt csak egyet, mellé vitaminokat (C, D) és ligetszépe olajat szedek. Az olajat decemberben kezdtem, az következő ciklusnál már eltűntek a mellfájdalmaim, amik évek óta egy héttel a menzesz előtt jelentkeztek és azóta sem tértek vissza. A ciklusaim most 26-28 nap közöttiek, de még csak most tartok a negyedik norcolutos ciklusban. Állítólag 6 kell és utána majd kiderül, hogy hogyan tovább. Egy ultrahangon voltam azóta, a nyálkahártya vastagság normális volt. Az első két 10 napos szedés alatt híztam kicsit, most már nem. Kb ennyit tapasztaltam eddig.
2017. febr. 14. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!