Miért feszül mostanában nagyon gyakran a mellem?
Nem tudom pontosan megmondani, hogy mióta. Kb egy hónapja lehet. Azóta nem telt el úgy nap, hogy ne feszültek volna. Régebben nagyon ritkán előfordult egész napos melltartó viselés után, de mostanában sokat vagyok itthon, így nincs rajtam melltartó, illetve naponta többször is előjön.
Menstruációhoz nem köthető, hiszen mint írtam, egy hónapja feszül, előtte pedig nem volt ez előjele. Növéshez sajnos szintén nem köthető. A terhességet pedig 99,9%-ig kizárnám.
Hát jó, a terhességet nyilván nem tudom totálisan biztosra kizárni, ettől függetlenül nagyon nagyon minimális az esélye, hogy az lennék.
Itthon pedig mindig is melltartó nélkül voltam, csak eddig hétfőtől péntekig 8tól 4ig melltartóban voltam, most pedig teljesen változó, de nem úgy kell elképzelni a dolgot, hogy szinte sosincs már rajtam, illetve néha azért itthonra is szoktam felvenni, ha zavar, hogy nincs rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!