Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nuvaring használata okozott...

Nuvaring használata okozott valakinél hízást, libidócsökkenést?

Figyelt kérdés

Bő két éve szültem, előtte is ezt használtam vagy megszakításos módszert. (A tervezett terhességemen kívül soha nem voltam terhes.)

Akkor nem éreztem mellékhatást. A szülés után viszont meghíztam és a libidóm is lement a bányába. Nem biztos, hogy a Nuvaring a ludas (csak), de gondolkozom rajta, hogy néhány hónapra abbahagyom és meglátom, hogy mi történik.

2016. dec. 5. 16:59
 1/2 A kérdező kommentje:

Pardon, azt kihagytam, hogy azért írtam, hogy a szülés előtt nem okozott ilyet, mert gyanakszom arra is, hogy a szervezetem változott azóta.

Míg szülés előtt azt se tudtam, hogy mi az a menstruációs fájdalom, utána már megjelentek görcsök ilyenkor. Ezért is gondolok arra, hogy a hormonrendszerem átrendeződhetett véglegesen. Ha átmeneti lenne, akkor bő két év után vissza kellett volna állnia már.

2016. dec. 5. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer váltottak tablettát és ugyanúgy előjött ez a két dolog 1 éven belül, ekkor már kierőszakoltam egy vérvételt és kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Ezt elkezdték kezelni (nőknél szülés után nagy eséllyel kialakul vagy IR stb egyéb endokrin gond, jó endokrinológust keress mert tsh alapján nem szabad ítélni, kell a többi de azt nem néznek tb-re nagyon!) és már javult 3 hónap után, lement a feleslegem, a libidóm javult, de a hormonpótlás miatt gyűrűre váltottam, tovább javult hála, azóta sincs gondom a gyűrűvel.
2016. dec. 5. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!