E vitamin (cínk) B komplex vitamin, C vitamin, és folsav kapszula ezeket szedem mindenn reggel evés után hízlal? 19l
Figyelt kérdés
Szoval vérszegény vagyok azért szedem a folsavat.
Gyenge vékony hajam van többi vitamint azért szedem és hogy egészséges legyek?
Jók ezek a vitaminok az egeszsegemre es a hajamra?
Melette csak zold teat iszok cukor nelkul meg sok tejet.
Cukros uditoket mar nem akarok inni?
Egezseges ez így?
Hízlalnak ezek a vitaminok?
2016. dec. 3. 18:03
1/6 A kérdező kommentje:
4. Napnal tartok. Es eletvitelszeruen mindennap beakarom ezeket a vitaminokat szedni nem kapok esetleg mergezest?
2016. dec. 3. 18:04
2/6 anonim válasza:
A B vitaminkomplex növelheti az étvágyat. Viszont egy vitamint nem szedsz ami a többinél(kivéve a folsav a véeszegénységed miatt) sokkal fontosabb lenne. Vegyél D vitamint! A többi vitamin több kevesebb benne van egy változatos étrenden élő ember élelmiszereiben. A D vitamin nincsen és erről a vitaminről már kimuatták,hogy nem csak a csontoknak fontos,hanem nagyon komoly immunerősítő és pl. a rákos daganatok megelőzésében,gyógyításában is szerepe van. Vegyél be az őszi,téli és tavaszi hónapokban naponta legalább 2000 NemzetköziEgységnyit.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor veszek mellé még D vitamint.
De az baj, hogy válogatós vagyok nem eszek meg mindent így vitaminokkal akarom pótolni.
Meg azt olvastam h B vitamin jó a hajra...
2016. dec. 3. 18:18
4/6 A kérdező kommentje:
A vérszegénységemre eszek még sok céklát....
2016. dec. 3. 18:19
6/6 anonim válasza:
A cékla jó és sok vas van a spenótban, májban, tojásban,búzakorpában. A C vitamin mellé pedig egyél C vitamin tartalmú élelmiszert is,mert ezekben az élelmiszerekben van egy olyan anyag,ami nélkül a C vitamin nem igen szívódik fel és ez a tablettában nincs benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!