Mitől fájhat bal oldalt az alhasam, már több mint egy éve?
19 éves lány vagyok, most már rendszeresen élek szexuális életet, viszont ez a fájdalom még az előtt kezdődött. Voltam 2x is ugyanannál a maszek nőgyógyásznál, végzett rákszűrést is, átnézett kézzel is, ultrahanggal is, de semmi. Azóta néha fáj, néha nem. Egyszerűen nem kapcsolódik semmihez a fájdalma, illetve mégis, talán a szexhez. Szex alatt mintha éreznék ott egy kis gombócot, ami fáj, ha odaérnek. Pedig nem olyan brutálisan hosszú a barátom pénisze (16 cm) Ugyanezt a fájdalmas gombócot éreztem akkor is amikor a székrekedésem miatt végbéltükröztek.
Tervezek menni egy másik nőgyógyászhoz is, de előre tudom, hogy nem lesz semmi értelme, mert ő sem fog látni semmi problémát. Viszont akkor kihez menjek, hová menjek, milyen beutalót kérjek, milyen vizsgálatot harcoljak ki magamnak? Mert elegem van már ebből a fájdalomból, meg hogy nem tudom élvezni a szexet, meg hogy nem látni semmit, pedig tudom hogy van ott valami, mert fáj
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!